Chauffeurs

Quattrotax heeft als doelstelling het bieden van vervoer en een klantgerichte dienstverlening. Achter onze chauffeurs zijn centralisten en administratieve medewerkers actief. Samen werken zij dagelijks aan het behalen van onze doelstelling.

Werken bij Quattrotax is prettig. Quattrotax biedt medewerkers een gemoedelijke werksfeer met een open karakter. Quattrotax hanteert de Taxi CAO en leeft de wettelijke bepalingen absoluut na. Quattrotax is aangesloten bij landelijke organisaties zoals Sociaal Fonds Taxi (SFT) en Brancheorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). Ook hier geldt: "Afspraak is afspraak".

Quattrotax is vanaf de eerste dag door KIWA gecertificeerd volgens het landelijk erkende Keurmerk Taxi. Op basis van de betrouwbaarheid van haar relaties is Quattrotax voor haar (potentiële) werknemers een betrouwbare werkgever.

De medewerkers zijn trots op hun bedrijf en stralen dat uit door de manier waarop zij hun diensten verlenen en klantgericht optreden. Zij anticiperen op zaken die voor hun passagiers van belang (kunnen) zijn. Hun uiterlijke verschijning is in lijn gebracht met de bedrijfskleuren in het belang van een goede herkenbaarheid.

 

Vacature(s)

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Allround taxichauffeurs voor alle werkzaamheden (op alle dagen beschikbaar!)

 

Algemene informatie over de functie taxichauffeur

Voor de functie van taxichauffeur is Quattrotax regelmatig op zoek naar mensen die zowel door de week als in de weekends inzetbaar zijn in allerlei vormen van personenvervoer. Kandidaten dienen te beschikken over een geldige taxipas. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door het sollicitatieformulier in te vullen. Houd er rekening mee dat er niet altijd direct plaats is. Met instemming van kandidaten bewaren we de sollicitatie in portefeuille totdat er een vacature is. We nemen dan contact op voor het opstarten van de sollicitatieprocedure of een opleiding. 

Vorige pagina

Nieuws