Voertuigen

Quattrotax heeft bewust gekozen voor een opvallende uitstraling van de voertuigen. Immers, zij zijn trots op de mate van de toegankelijkheid en de dienstverlening die ermee geboden wordt. Dit mag gezien worden!

De voertuigen zijn volledig ingericht en uitgerust voor alle vormen van vervoer. Veiligheid en comfort zijn gewaarborgd voor iedere passagier. Hulpmiddelen vormen hierbij geen beperking. Hulpmiddelen worden volgens de richtlijnen van landelijke veiligheidsorganisaties vastgezet en vervoerd.


Quattrotax vervoert veilig of niet.

 

Dagelijks worden de voertuigen geïnspecteerd door de chauffeurs voordat zij hun dienst aanvangen. Bij vermoeden dat het voertuig gebreken heeft wordt het niet ingezet en eerst een reparatie uitgevoerd. 

De voertuigen zijn uitgerust met digitale apparatuur die de chauffeur informeert en ondersteunt bij het uitvoeren van de ritten en de administratie. De apparatuur staat continu in verbinding met de centrale waarmee alle informatie wordt uitgewisseld en waar alle gegevens worden bewaard voor administratieve verwerking in de backoffice. Opdrachtgevers, reizigers en overheidsinstanties worden voortdurend voorzien van betrouwbare gegevens. Hiermee is de rechtmatigheid van het vervoer gewaarborgd.

Dagelijks zorgen de chauffeurs voor de reinheid van de voertuigen. Zowel de binnen- als de buitenkant worden bij een gecontracteerde wasstraat gereinigd.

 

Vorige pagina

Nieuws